WERKWIJZE

DCO (dienstencheque-onderneming) Lo-Reninge werd op 1 oktober 2004 als afzonderlijke afdeling binnen PWA Lo-Reninge opgericht. Er werd gestart met drie deeltijdse poetshulpen bij 17 klanten. Nu telt de ploeg ruim 50 poetshulpen en worden ruim 350 klanten bediend.  DCO Lo-Reninge is een onderneming die huishoudelijke hulp aanbiedt. Klanten betalen met dienstencheques.

Bij onze klanten voeren we de volgende taken uit:

  • schoonmaken van de woning 
  • wassen van de ramen
  • wassen en strijken
  • kleine naaiwerken 
  • klaarmaken van de maaltijden

DCO Lo-Reninge wil service en kwaliteit bieden aan de klanten. De poetshulpen voeren hun taken goed uit en zijn professioneel en eerlijk. Kort samengevat: bij DCO Lo-Reninge gaan we veel verder dan enkel onze job doen. We streven ernaar om altijd beter te doen - en daar zijn we trots op.

DCO Lo-Reninge biedt thuishulp aan bij particulieren via het systeem van de dienstencheques. Dit betekent dat wij poetshulpen uitsturen bij klanten thuis. Deze poetshulp wordt door de klant betaald met dienstencheques.

Belangrijk is dat het gaat om huishoudhulp. Men mag dus niet met dienstencheques betalen voor klussen zoals behangen en schilderen, babysitten, opvang van bejaarden en zieken, verzorging van dieren, tuinieren, administratief werk ...